4060 дней назадОлександр3004

Місяць тому сталося ДТП,в якому я не винуватий,протоколу я не бачив і ніде не розписувався окрім пояснення,а сьогодні прийшла повістка з суду в якості правопорушника.Я так розумію що тоді протокол не складався а взяли тільки пояснення і сфотографували та поміряли старі подряпини бампера мого автомобіля,та вмятину дверей авто потерпілого.Яка відповідальність мене може чекати?

Вероятнее всего штраф, его размер в зависимости от того, какое правонарушение вменяют. Вы можете до судебного заседания пойти в суд и ознакомиться со всеми материалами, снять с них копии. Тогда будете понимать, что и как происходило.

Вам судом може бути призначено покарання у вигляді штрафу. Однак, якщо маєте час та натхнення можете піти до суду, ознайомитись з матеріалами справи, зробити звичайну ксерокопію протоколу та інших документів де є підписи від Вашого імені і ці ксерокопії культурно подарувати керівництву ДАІ з вказуванням на те, що або Ви пишете звернення в органи прокуратури з приводу службового підроблення, або штраф засість Вас сплачують працівники ДАІ які склали протокол. Повірте спрацює безвідмовно:))) Вже пробував:)

При написании ответа используется разметка Markdown.