4058 дней назадАнонимВіктор Андрійович

Вже три роки, а то і більше оббиваю пороги судовиконавчої служби міста Шепетівка. Рішення суду вже три роки лежить без діяльності, боржник заборгував кошти 18000 грн. Маючи магазин процвітаючий і будинка нового, судовиконавці неможуть чомусь забрати в нього навіть гривню. Що робити і куди звертатися я незнаю. Обіцянки кожен день одні і тіж, а коштів не повертають. Шахрайським способом заволодів моіми коштами які навідь законом України неможливо забрари. Допоможіть будьласка

Вы зверталися до прокуратури на дыъ виконавчоъ служби.

АнонимВіктор Андрійович (автор вопроса)

Так. Мотівірують тим, що багато справ назбиралось, а моя на дні. Ніяких заяв неписав, вони просто при мені подзвонили до начальника, а той пообіцяв, що все рішить, після цього мені по почті прийшов переказ на 500 грн. і все на тому. Обіцянки продовжуються, то людина яка займалася мею справою звільнилась, то у відпустку пішла,то ще щось. Може і потрібно було десь звирнутися,та незнаю куди.

Пишіть офіційну заяву до прокуратури з оскарженням дій (бездіяльності ) виконавчої служби. Відповідно до ЗУ"Про звернення громадян" Вам зобов"язані надати відповідь з результатами проведеної роботи (перевірки тощо)

Віктор Андрійович

Попробуєм щось написати з ранку. Дякую

При написании ответа используется разметка Markdown.