3939 дней назадАноним

Доброго дня! Мій чоловік ще в лютому потрапив в ДТП. пробув у лікарні 23 дні, але ушкодження були визнані легкими. 7травня всі необхідні документи, заяви і т.д. були відправлені до страхової. 5-7 серпня виходять всі терміни в які страхова повинна була провести виплату. Сьогодні, спілкуючись з представником СК, нам повідомили, що сума буде виплачуватись частково і невідомо чи до 7 серпня ми якісь гроші отримаємо. Також нам сказали, що гроші за перебування в лікарні не виплачуються- так як їх юрист не знає такого закону, що непрацюючій людині повинні оплачувати час стаціонарного лікування. Скажіть будь-ласка. чи- 1,СК повинна оплатити перебування в лікарні, якщо чоловік офіційно не працює? 2.Чи може страхова виплачувати кошти частинами, при цьому виплати не вписуються в 90-денний термін? Також нам сказали, що після ремонту машини ми повинні взяти документ про виконані роботи і тільки після цього нам виплатять ще певну частину . Я не розумію яке це має відношення.

Аноним

дуже чекаю на відповідь

Аноним

Звернить увагу на договир, там все расписоно. Ткните пальцем туда и покажить сотруднику СК, якщо там (в договоре) присутни таки умовы. Екщо писля цього все ще ничого не зминыться, звертайтесь до суду. У випадку якщо в договоре такых умов, то вы втратили гроши.

Аноним

Хотілось би почути відповідь юристів цього форуму.

Аноним

в понеділок закінчується 90-денний термін з дня подачі документів в страхову на виплату, але грошей ми ще не отримали. Як змусити страхову заплатити?

Жалобу в госфинуслуг, а потом в суд

Зы... что за страховая

Іван Цебак

готовий для вас підготувати всі необхідні документи, скаргу, та позов до суду рекомендую ще раз все перевірити або ж дати юристу на перевірку документи, так навіть краще буде

Аноним

страховая- интерполис

Аноним

Іван Цебак- ви у Львові?

ЮК «Alex»

Подготовлю документы, Запорожье.

При написании ответа используется разметка Markdown.