3870 дней назадРоман Пересадько

Здравствуйте. У меня сложилась очень проблемная ситуация. Я заключил договор с компанией на поставку бумаги. Компания находится в Камеруне после оплаты продавец из Камеруна предоставил нам фиктивные документы о отгрузку товара. У меня есть все данные о переводе средств а также счет компании на который я перечислил деньги. Можете вы мне посоветовать куда обратиться с данным вопросом?

Да никуда, просто вы стали жертвой мошенников

Роман Пересадько (автор вопроса)

Я розумію. Яле ж в мене всі документи на руках і банківські реквізити . В яку структуру порадите подати заяву

Роман Пересадько (автор вопроса)

Дивна відповідь ... , що шахрайство не карається жодним законом ???

Доброго дня!

якщо у Вас будь-які документи, які підтверджують даний факт Вам потрібно звернутись у органи внутрішніх справ з відповідною заявою. На підставі даної заяви буде відкрито криімнальне провадження. Тут мають місце не господарські відносини, оскільки є документи, які мають внесені завідомо неправдиві у них відомості.

Роман Пересадько (автор вопроса)

Якщо злочин скоєно на міжнародній арені то мене все одно потрібно звертатись в органи внутрішніх справ чи писати заяву в якусь міжнародну поліцію ?

оскільки компанія в Камеруні, то в межах даного кримінального провадження зверніться з клопотанням до слідчого про перевірку інформації про постачальника паперу через можливості інтерполу. Це абсолютно реально.

Роман Пересадько (автор вопроса)

Дуже дякую

Вам необхідно звернутись у звичайний райвідділ. Все решта питання наявності міжнародних договорів про правову допомогу. І враховуючи що в Камеруні навряд чи папір взагалі виробляють думаю Вам контрагент знаходиться значно ближче ніж Ви думаєте. А міжнарожна поліція це і є інтерпол. Представництво даної організації є в кожній області при обласній міліції.

Да на 99% уверен, что компания однодневка, и никакие обращения ничего не дадут

Роман Пересадько (автор вопроса)

Банк перевіряв рахунок йому більше як 2 роки

При написании ответа используется разметка Markdown.