3820 дней назадОля

львів,україна

позов, квитанція про сплату судового збору, ідентифікаційні дані боржника і кредитора (копії паспортів, кодів), розписка (копія, оригінал представите в суді). Всі документи в 2-ох екземплярах

Оля (автор вопроса)

дякую дуже велике!

Вкажіть Вашу електронну пошту, є хороший зразок позову з посиланням на нормтивні акти та зразком розрахунку за користування коштами, безкоштовно скину.

А юристам скидаєте в порядку обміну досвідом? Vasil_Pacula@mail.ru

запросто, але буду мати на увазі, що можу до Вас звернутись, коли виникне питання, в порядоку обміну досвідом :)) Через деякий час скину.

А юристы такой простой иск сами написать не могут? Тут для знающих людей на 30 минут работы

Сергей Юрьевич, можно сделать стол топором, пилой и гвоздями за 30 мин., а можно сделать за месяц отличного качества.:)))

Сергію Юрійовичу, мабуть, робити нічого, як влазити в переписку, де його участь не потрібна. Вам, Юліє Вікторівно, дякую. Дійсно грамотно все розписано. Якщо Сергій Юрійович попросить, то можете і йому скинути, щоб він на простий позов поглянув по-новому. А не захоче, то хай і далі пише за 30 хв.

Ігор Вікторович

Юлія Вікторівна, чи не могли б Ви скинути зразок позову? хочу ознайомитись ;) igor_koshel@bk.ru Буду дуже Вам вдячний ;)

При написании ответа используется разметка Markdown.