3816 дней назадАноним

Здравствуйте, у меня проблема: я живу под Харьковом купил телефон HTC Sensation XE в Киеве через новую почту, купил вначале сентября. Когда купил не прошло и 14 дней как уже начал глючить телефон, я отправил его обратно в магазин через 2 недели они прислали мне сделанный телефон, но прошло некоторое время и опять 11 октября отправил им телефон, но до сих пор телефона нету, хотя мне говорили, что ждут запчясти, потом я им звонил несколько дней подряд и они не могут ответить что с моим телефоном, пожалуйста подскажите как мне вернуть деньги за этот телефон, не хочу иметь больше дела с этим магазином?Забыл указать что телефон на годовой гарантии

пишіть їм вимогу про повернення коштів в розмірі вартості телефона, паралельно скаргу в управління захисту прав споживачів

  1. Почитайте ЗУ "про захист прав споживачів" щоб знати свої права і процедуру їх реалізації. На час ремонту вам мали надати рівноцінний телефон у користування. ПОтрібно письмово звертатись з вимогою про повернення коштів до продавця, а також писати скаргу в інспекцію держспоживнагляду.
Аноним (автор вопроса)

Ви можете показати приклад, та як писати скаргу в управління захисту прав споживачів та за якою адресою?

Скаргу пишіть в довільній формі, головне розписати всю суть і попросити допомогти вирішити ситуацію, провести перевірку, вжити відповідних заходів і притягнути осіб до відповідальності.... АДресу служби зажисту прав споживачів шукайте в інтернеті для свого регіону (міста, району....)

Аноним (автор вопроса)

дякую

Ms.Brainy

Прочитайте п.1 ч.2 ст. 678 Цивільного кодексу. Для того, щоб не було формальних непорозумінь з продавцем, в письмовому зверненні до нього ставте питання не тільки про повернення сплаченої за товар грошової суми, а і про відмову від договору, як передбачено вказаною нормою.

Аноним (автор вопроса)

я вибачаюся не " 11 октября отправил..." а 11 ноября

Зрозуміло. Головне що ви отримали алгоритм ваших подальших дій....

При написании ответа используется разметка Markdown.