3780 дней назадАноним

В ПФУ была инструкция в которой говорилось о том, что предприниматели песионеры работающие на едином налоге и в соответствии с ЗУ №2464 освобождены от уплаты ЕСВ за себя отчёт не сдают.А как это в Миндоходов? Я спросил в налоговой, они толком ничего не знают. Есть на этот счёт какие то нормативные документы или нет?

Ні, не потрібно згідно п.3.3 Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства доходів і зборів України від 9 вересня 2013 року № 454 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 20 вересня 2013 року за № 1628/24160.

Аналогічна відповідь розміщено на сайті Міндоходів в Інформаційному ресурсів Базі знань по питаню: (код 301.06.02.) В який термін та за якою формою подають звіт щодо сум нарахованого ЄВ ФОП, які обрали спрощену систему оподаткування без використання праці найманих працівників? (сайт: http://zir.minrd.gov.ua/main/bz/view/?src=ques)

зверніться в міндоходів письмово за отриманням безкоштовної податкової консультації (у письмовому вигляді) і дізнаєтесь....

При написании ответа используется разметка Markdown.