3756 дней назадОля

Доброго дня. Ось така ситуація-квартира приватизована прописано 6 людей. Квартира була спільно- сумісна а потім батько і сестра захотіли щоб квартира була спільно- часткова. Так як квартира тепер спільно-часткова я так розумію що кожен має свою частку а це означає, що кожен повинен і платити за свою частку. Але сестра і батько не оплачубть нічого. Підкажіть будьласка як добитися того, щоб кожен платив за свої частки, бо я сама зараз все оплачую і мама допомагає. Квартира 3-х кімнатна і сума получаєтся велика кожного місяця. Дякую

Сергій (098)150-41-47

Спочатку спробуйте домовитися про розподіл витрат за взаємною згодою шляхом укладення договору в письмовій формі між усіма зареєстрованими в квартирі. Якщо ні - то в суд.

Оля (автор вопроса)

вони взагалі не згідні ні домовлятися ні платити,а не можете підказати чи можливо виграти цю справу і які документа мені для цього потрібні? І ще одне а якщо вони не будуть і дальше платити навіть після суду, це ж будуть борги і що тоді ?

Сергій (098)150-41-47

Виграти таку справу можна за умови наявності відповідних документів, проте, це питання з'ясовується при очній консультації з юристом (адвокатом). Якщо після суду не оплачують борги, то виконавець послуг може звернутися до суду із стягненням із боржників боргу за надані послуги в із власника квартири або в залежності від обставин солідарно з усіх зареєстрованих в квартирі.

Евгений Анатольевич

выделите для себя отдельный счет - на газ, свет, квартплату и платите за него в Вашей доле. Более подробно Вам расскажут в ЖЭКе

При написании ответа используется разметка Markdown.