3682 дня назадВасиль

Доброго дня! 1. Чи можна приватизувати 3-х кімнатну квартиру на себе, коли живе декілька осіб і яким чином? 2 Не приватизовану квартиру можуть закласти в кредит? або ще якимось чином її відписати не порушуючи закону?

Сергій (098)150-41-47
  1. Можна, якщо інші відмовляться від приватизації, написавши заяву.

  2. Ні, не можуть.

ПРиватизація проводиться на всіх приписаних на той час там осіб (або при письмовій відмові від прийняття участі в приватизації) на одну особу.....Поки кварита не приватизована то не є власністю особи тому її не можна закласти в кредит і відчужити бо відсутні правовстановлюючі документи....

Вам необхідно звернутися у відповідний орган приватизації за місцем знаходження житла з заявою встановленого зразка на надати документи (зазвичай це заява встановленого зразка, підписану всіма повнолітніми членами сім'ї, які постійно проживають і зареєстровані в квартирі, довідка про склад сім'ї наймача і про займані ними приміщення, документи, що засвідчують факт використання чи невикористання заявником права на приватизацію житла за попереднім місцем проживання, квитанцію про оплату послуг за оформлення документів на приватизацію, технічну документацію на квартиру). Перелік документів Ви можете уточнити безпосередньо в органі приватизації. Ніяких правочинів з квартирою без правовстановлюючих документів вчинити не можуть.

При написании ответа используется разметка Markdown.