3682 дня назадВиктория

Доброго дня! Я проживаю у громадянському шлюбі з розлученим чоловіком, в якого є двоє діток. Ще будучи одруженим з першою дружиною, воно таємно забрала документи зі школи та дит.садка, де навчалися діти та переїхала з ними до іншого міста, іншого чоловіка, народила від нього третю дитину. Минулого року мій чоловік отримав розлучення, але вона вимагає аліменти на дітей, гроші чоловік платити відмовляється, тому, що вона двом старшим дітям нічого не купує, а витрачає їх на сигарети, алкоголь та кредити, які брала з новим співмешканцем. Коли мій чоловік пропонує взяти дітей до себе, щоб купити одяг, шкільні речі та ін., вона не дозволяє їм, а діти, взагалі не хотять з нею жити, а просять щоб батько їх забрав до себе. Тобто така ситуація: аліменти вимагає, а дітей до батька не пускає... Чи може батько дітей подати заяву до суду з вимогою морального збитку за таємний вивіз дітей?

Якщо у батька є докази того, що матір дітей зловживає алкоголем, то доречніше було б позбавити її щодо цих дітей батьківських прав.

Якщо колишня дружина страждає алкоголізмом, то можна позбавити батьківських прав, встановити місце проживання дітей з батьком, встановити періоди побачень...варіантів є достатньо

ні....це є підставою для подачі інших позовів про які вам вище вказували колеги....

При написании ответа используется разметка Markdown.