3681 день назадСтасюк Алла Іванівна
    16.03.2013 року  Кременчукський районний суд відмовив у позові Комар С. М.

Позивач звернувся до Полтавського Апеляційного суду і, одноразово, знову, до того ж Кременчукського суду. 02.07.2013 року справа розглядалася одночасно і в Кремечуку і в Полтаві. Полтавський Апеляційний суд прийняв ухвалу про залишення рішення Кременчукського cуду без змін. Кременчукський суд відклав справу до 22.07.2013 року.
22.07.2013 року Кременчукський суд прийняв ухвалу про задоволення позову Комар С. М. Тобто 22.07.2013 року анулював рішення Апеляційного суду, яке набрало чинності з 02.07.2013 року.

моя Stasyk1948@mail.ru

Якщо ми вірно зрозуміли Вашу ситуацію та з огляду на те, що Ви описали, вбачається, що Кременчукський районний суд неправомірно виніс рішення, оскільки аналогічна справа перебувала на розгляді в суді апеляційної інстанції. Це є підставою для апеляційного оскарження останнього рішення районного суду. Так як не може бути 2 різних рішень по одній і тій самій справі, між одними і тими ж сторонами.

щось тут не так....або ви не правильно задали запитання або ми його не правильно зрозуміли.......Справа з одними й тими ж позовними вимогами не може розглядатись судом який вже раніше відмовив у його задоволенні і щодо апеляційного його осукарження о тут все правомірно.... Можливо позивач звернувся з новими (зміненими) вимогами до суду 1 інстанції....

При написании ответа используется разметка Markdown.