3604 дня назадАноним

доброго дня!у мене така проблема,у мене є кредит на авто(доларовий) взятий у 2008 році (на 6 років),перші 4 роки я платила справно,а два роки тому я лишилась без роботи(родила дитину й доглядаю за нею(неодружена)),але кредит я платила,но невпоаному обсязі-частково,тому відповідно наросла велика пеня,так як долар постійно росте,банк відстрочки не дає.Місяць тому мені прийшов лист з банку,щоб я погасила весь борг достроково інакше подадуть в суд.в мене відповідно зараз таких грошей нема та щей без роботи.а на днях мені принесли з суду повістку на призначення судового засідання по поверненню боргу за кредит.Підскажіть будь-ласка,що я можу зробити,навіть якщо я продам машину я всеодно буду банку вина гроші. Авто на той час коштувало 14 тис.дол.,за весь період я їм оплатила десь 20 тис.дол.,і всеодно я їм ще вина 13.5 тис.дол. Це все через те що я ці 2 роки платила неповними сумами,відповідно мені нарахували шалену пеню.скажіть будь-ласка,що грозить в моїй ситуації? зарання дякую!

Звертайтесь очно до юриста, адже наявно багато деталей, в яких потрібно розібратись. Крім цього, в судовому порядку може бути стягнено пені тільки за рік, в той час проценти стягуються за весь період прострочення (у вашому випадку). А загрожує це тим, що, якщо, кошти з продажу авто не покриють суму заборгованості, то буде реалізовуватись інше ваше майно.

беріть всі документи (договір, копію позовної заяви з додатками )... і негайно до юриста на очну консультацію....думаю вам знадобиться допомога і для представництва ваших інтересів в суді бо самі ви належним чином себе не зможете захистити.....

При написании ответа используется разметка Markdown.