3598 дней назадНеизвестный

Мені 24 роки моєму батьку 51, він знає що я бісексуальний, йому це не подобається. 28 числа, я сидів за столом був в мережі інтернет через телефон. Він почав мене ображати, я відповідно став захищатися словесно, потім він напав фізично, душив та кинув об шкаф, я хотів його забити насмерть але не став, так як хочу бути на волі. Я подав заяву, на нього, щоб органи міліції прийняли міри. Нас було двоє на той час, мені сказав якщо я не заберу заяву, то на мене напишуть батьки і сестра, що я домагався сексуально батька. У міліції писав розписку про те щоб я не робив насильства в сім'ї - "вони мене бачили пару раз голим, до цього момент" - вони це мотивують, як моральне насильство. Зараз чекаю відповідь з пошти про цю справу, є чотирьох кімнатна квартира в якій я прописаний та є учасником приватизації(на той час було 17 років). Батьки розведені. Під час роз'яснювальної бесіди, сказали щоб ми вимкнули телефон, погрожували що я не зможу відокремити собі особистий рахунок на квартиру, також армією та візитом до психіатра.

Я не хочу жити з батьком, так як ця людина не відповідає за свої слова та не серйозна, я не бачу свого майбутнього на контакт він не хоче йти та домовлятися про правила користування квартирую та створення безпечних моральних умов для життя. Я знаходжусь у знайомих, але сказали шукати собі місце для життя.

Підкажіть будь-ласка, як мені захистити свої сексуальні права та вільно мешкати у своїй кімнаті(на даний момент я не бажаю там з ним жити)

Это личные отношения в семье (не касаясь сексуальной ориентации) и решить их можно только на личных отношениях.

Неизвестный

Любому родителю это не по нраву!и забить на смерть хотел ты пишишь!так это тебя еще забить надо,ты смотри на него!и сходи все таки к психиатору

без коментарів

Автор, звертайтесь до юриста з питанням про виділення площі внатурі, тобто фактичне відокремлення вашої частини від іншої площі квартири. Втім, кухня, туалет та коридор залищаться приміщеннями загального користування.

Невозможно в квартире выделить часть в натуре, можно только идеальные доли определить. В сложившейся ситуации Вы можете через суд требовать установить порядок пользования квартирой как совладелец, при этом исполнение данного решения контролировать никто не будет, хотя с другой стороны, за неисполнение решения суда предусмотрена уголовная ответственность, но доказать это на практике проблематично. Также у Вас есть право распорядится своей частью в общем имуществе, если доли определены, т.е. Вы можете свою часть продать/подарить, при этом у других совладельцев в соотв. с ст.362 ГКУ будет преимущественное право на покупку Вашей доли. По поводу общения с правоохранительными органами Вам следует обратится за защитой своих прав к адвокату, который за плату, возьмется защищать Ваши интересы, в том числе и в суде.

При написании ответа используется разметка Markdown.