3576 дней назадАноним

я подав одну заяву в суд до страхової компанії та шофера який винни в аварії. В заяві я сказав що хочу щоб мені заплатили гроші які нарахувало сто. Страхова компанія нарахувала менше ніж сто, але не платить і того що нарахувала. Адвокат шофера дав Заперечення і сказав, що мені має платити страхова компанія.

Скажіть будь ласка чи можу я зараз відмовитися від своєї заяви в суді, потім порахувати правильно ту суму яку має мені заплатити страхова і знову подати в суд тільки на страхову компанію?

Александр +38 (097) 852 88 11

якщо відмоветеся від позову, то вже не можна буде звертатися з такими ж предметом і підставою позову, але можна подати клопотання, щоб справу залишили без розгляду

Аноним в

я истец гражданского дела. я подал в суд письменные пояснения и письменые прения. я был в суде и были свидетели и давали пояснения. я написал заяву на расмотрения в моё отсутствие. суд вызывает в суд. сколько суд быдет меня вызывать если я подаю заявы расмотреть без меня ???? сколько ещё???

Задайте этот вопрос в суде, гадать по этому поводу можно сколько угодно

Александр +38 (097) 852 88 11

так если у ответчика есть к Вам вопросы и суд удовлетворил ходатайство, то что Вы хотите?

Александр +38 (097) 852 88 11

право на подачу ходатайства о рассмотрении дела без участия в заседании стороны это не абсолютное право, суд мог вообще его не удовлетворить, если так посчитает. Сейчас Вы только будете злить судью такими действиями))

При написании ответа используется разметка Markdown.