3565 дней назадОлександр

Власник квартири мешкає в багатоповерхівці, де на верхньому поверсі розміщена спільна для будинку газова котельня. Будинок підпорядковується власному ОСББ. У власника в квартирі додатково облаштовано електрокотел. На заяви про відключення від газового опалення (що технічно цілком можливо, т.я. стояки теплопостачання з кранами на кожну квартиру знаходяться на загальних коридорах) ОСББ постійно відмовляє, мотивуючи свою відмову тим, що вартість газового опалення після опломбування кранів так званих "відключених" пропорціцйно збільшить оплату решти квартир. Підкажіть, будь ласка, яким важливим аргументом посилання на законодавчу базу та в цілому на ситуацію з газом в нашій країні можна добитися від ОСББ відключення від газового опалення. Дякую.

дивно що на даний час із існуючими проблемами із газом вам відмовляють. А договір на опалення є? треба його читати

Аноним (автор вопроса)

Так ОСББ не хоче від"єднувати від опалення, їм не вигідно. Не знаю як в них виграти суперечку

Сергій (098)150-41-47

Ви маєте право відмовитися від послуги, розірвавши договір у встановленому законом порядку (ЗУ "Про житлово-комунальні послуги".

Подайте письмову заяву голові ОСББ (якщо відмовляться приймати, надсилайте поштой з описом вкладеного та поштовим поверненням). У них є 15-30 днів для відповіді, якщо будуть мовчати - подавайте до місцевого суду позовну заяву про розірвання договору (звертайтесь очно/заочно до юриста)

При написании ответа используется разметка Markdown.