3525 дней назадАноним

квартира придбана в шлюбі, записана на чоловіка, ми розлучені, при поданні позову в суд, на поділ квартири мені відмовіли (рішення суду ( за недоведеність позовних вимог)) я не розумію, поясніть будь ласка?

222

Потрібно читати рішення.Краще зверніться до юриста.Наші контакти на сайті зазначені.

Необходимо смотреть иск и решение. И действительно лучше обратитесь к юристу очно, ведь не ложки-вилки делите, а недвижимость, экономите не на том.

потрібног вичвчати рішення суду і при необхідності оскаржувати його в апеляційний суд....

Любовь Валерьевна

Перш за все хотілося б дізнатися яким шляхом була придбана квартира Вашим чоловіком (за договором к.п., дарування, спадкування, приватизації)?

Аноним (автор вопроса)

Спасибі всім , за відповідь, рішення суду видадут 16 вересня, Любов Валерьевна квартира придбана в шлюбі за договором куплі продажі.

Аноним (автор вопроса)

квартира придбана в шлюбі, записана на чоловіка, ми розлучені, при поданні позову в суд, на поділ квартири я спочатку просила 1/2 ,а потім змінила умови позовних вимог :одну кімнату мені , а йому іншу, кухні немає, санвузол в загальному користуванні. Із рішення: варіант розподілу не погоджено з обленерго, санепідемстанцією, з відділом архітектури не зазначила позивачка і можливого переобладнання для користування двох власників. таким чином суд вважає, що не надано доказів які б вказували на можливість розподілу квартири між співвласниками. суд може визначити лише порядок користування квартирою. Виходячи з вищевказаного, суд вважає позовпередчасним та таким, що не підлягає задоволенню. Що мені робити далі? подавати в аппеляційний суд чи поновлювати позов у звязку з новоутвореними обставинами? Спасибі чекаю відповіді

При написании ответа используется разметка Markdown.