3507 дней назадАноним

Что будет если впоймают за развешиванием табличек на столбах?какая статья и какой размер штрафа?и где составляется протакол.в опорном пункте или на месте?

Сергій (098)150-41-47
Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів 

Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів -

тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

Можуть на місці, а можуть і доставити.

Александрия

підлягає штрафуванню! Бо стаття 152 КУпАП (“Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів”) за фактом незаконного розміщення зовнішньої реклами передбачає накладення штрафу на громадян у розмірі від 340 до 1360 гривень, а на посадових осіб, суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 до 1700 гривень!

Порушнику пропонують добровільно у відповідності до складеного акту сплатити через відділення банківських установ штраф та компенсувати затрати на очищення міста від незаконно розміщених оголошень рекламного змісту.

У разі відмови від добровільної сплати справа про примусове стягнення штрафу та оплати загальної суми за цим актом передається до суду.

При написании ответа используется разметка Markdown.