3471 день назадАноним

До лікувальної установи надійшов адвокатський запит зі змістом надати інформацію чи зверталася особа за медичною допомогою і просить надати копії відповідних документів.До адвокатського запиту були прикріплені документи, а саме ордера про надання допомоги. Чи маємо ми право надавати таку інформацію??Дякую!

Виктория

Копію адвокатського свідоцтва також додавалась? в моїй практиці зустрічалось таке що на живу людина лікарня надає відмову в наданні інформації, тільки по запросу суду. а якщо людина померла то лікарня надавала потрібну мені інформацію.

Аноним (автор вопроса)

є тільки ордер про надання правової допомоги

Аноним

В мене було по-різному. І відмовляли (спираючись на лікарську таємницю) і дозволяли.

Аноним (автор вопроса)

у мене також було по- різному, ну взагалі я так гадаю потрібна згода цих осіб на розголошення лікарської таємниці

Аноним (автор вопроса)

Дякую, за відповідь)

Виктория

Взагалі потрібно додавати копію адвокатського свідоцтва. це ж може бути просто юрист а адвокатський запит може робити тільки адвокат.

Аноним (автор вопроса)

у адвокатському запиті зазначається про те, що особи є підозрюваними і адвокат просить надати інформацію про заявника. Чи можна надавати цю інформацію? Свідоцтво про заняття адвокатською діяльністю-є!

Виктория

Скажу вам так якщо ви не надасте цю інформацію адвокату вам за це нічого не буду, ви можете звісно зіслатися на лікарську таємницю, а можете і надати відповідну інформацію адвокатові. Якщо ви не надасте інформацію про запит можливо потім прийде запит з суду. Дане питання я би сказла можна вирішити на ваш власний розсуд.

При написании ответа используется разметка Markdown.