3456 дней назадАноним

Доброго дня.Скажіть будь-ласка чи вийде мені допомога як малозабезпечена сімя.В нас двоє дітей 3 роки і 4.5роки.Я продовжила декрет до 4 років,чоловік являється опікуном.Отримую ще до 4 років одноразаву допомогу 888 грн.Дякую.

Наталка

Доброго дня, Скажіть будь-ласка чи вийде мені субсидія на твердепаливо як мало забеспечена сімя. В нас двоє дітей 5років і 2,5років. наданий момент я в декреті вийшла в декрет збіржи (пів року працювала на роботі, а потім стала на біржу, а біржи вийшла в декрет.) Чоловік ніде не працює ( немає роботи) на меншого я получаю 970гр. і в нас 15 га землі ( це хата і подвіря города немає) ми тимчасово проживаємо в бабки, бо там де приписані, немає за що зробити ремонти - щоб жити! а вони ( в сільські раді ) не хочуть по місце приписки дати нам субсидію. нам повина бути субсидія?

наташа

здравствуйте,я бы хотела узнать на счёт транспорта для многодетной семьи,есть ли такой законопроэкт на украине? у нас 12детей,все здоровы.спасибо.

Ірина

Доброго дня! Скажіть будь ласка чи вийде нам допомога як малозабезпечена сімї коли я по догляду за дитиною до 6 років а дохід чоловіка З,П-7000грн. та пенсія по інвалідності 6240грн. (3 група інвалідності) ( одна дитина 5 років, і я не маю жодного доходу)

Аноним Ірині

По вашим доходам, допомога як малозабезпеченій сімї вам не положена.

Аноним

А мне помощь положена,5 детей и муж неработает,старшему 12 а младшему 3

Ольга

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, я знаходжусь у декретній відпустці через місяць буду по догляду за дитиною до 3-х років, а мій чоловік отримує мінімальну зарплату. Чи можемо ми отримати допомогу?Дякую.

Ольга! Раджу вам звернутися до свого центру надання адміністративних послуг ! Це питання доречне до них а не для юристів!

За додатковою інформацією можете безкоштовно звертатися на пошту lex-lawuk@mail.ru

Галина

Добрий день!Я як одинока мати дитині 12 чи можу отримати як малозабезпечина?працювала 3 місяці зараз звільнена

При написании ответа используется разметка Markdown.