3446 дней назадНадя

Здравствуйте меня зовут Надя скажите мне пожалуйста являемся ли мы многодетной семьей ситуация следующая я гражданка России с 2 детьми вышла замуж за гражданина Украины с 2 детьми 5 ребенок общий но записан на бывшего мужа но я не прописана сама на Украине

ЮК «Alex»

Сходите в орган труда и социальной защиты населения и узнайте.

Аноним

это я и сам знаю я туда ходил но ясного ответа не получил

Адвокат Мацко (Киев)

багатодітна сім'я - сім'я, в якій подружжя (чоловік та жінка) перебуває у зареєстрованому шлюбі, разом проживає та виховує трьох і більше дітей, у тому числі кожного з подружжя, або один батько (одна мати), який (яка) проживає разом з трьома і більше дітьми та самостійно їх виховує. До складу багатодітної сім'ї включаються також діти, які навчаються за денною формою навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах, - до закінчення навчальних закладів, але не довше ніж до досягнення ними 23 років; (Закон України "Про охорону дитинства").

На мою думку, ви маєте ознаки багатодітної сімї. В чому у вас виникли складнощі? Ви хочете подати документи на отримання посвідчення батьків багатодітної сімї? Чи вам відмовили у видачі такого посвідчення?

Аноним

хотим подать документы как нам правильно это сделать и какие документы нужны и куда подавать

Адвокат Мацко (Киев)

https://kievcity.gov.ua/news/5899.html

Подивіться дану зсилку, там написано і куди звертатись, і які потрібно подавати документи, і пільги. Єдине, якщо ви проживаєте не в Києві, то будете подавати документи до відповідного структурного підрозділу у справах сім'ї, молоді та спорту рай. адміністрації за місцем вашого проживання.

Ще можете почитати коротеньку нормативку з цього приводу по зсилці http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0530-12/print1389889008692222

При написании ответа используется разметка Markdown.