3440 дней назадАндрей

Добрый день! Подскажите, пожалуйста, порядок выписки из квартиры. Я прописан в одном городе, хочу прописаться в другом городе. Каков порядок? Каким НПА регулируется?

Выписок уже нет, есть только снятие с регистрации по месту жительства.

Вот по этому НПА Про затвердження Порядку реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні та зразків необхідних для цього документів, МВС України; Наказ, Порядок, Картка від 22.11.2012 № 1077

ІІІ. Зняття з реєстрації місця проживання особи

2.7. У разі здійснення реєстрації місця проживання з одночасним зняттям з реєстрації попереднього місця проживання до територіального підрозділу ДМС України, на території обслуговування якого було зареєстроване попереднє місце проживання особи, у той же день надсилається письмове повідомлення про зняття особи з реєстрації місця проживання (додаток 12) та талон зняття з реєстрації місця проживання в Україні. У разі здійснення реєстрації місця проживання з одночасним зняттям з реєстрації попереднього місця проживання в межах однієї адміністративно-територіальної одиниці (Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя) талон зняття з реєстрації місця проживання в Україні до адресно-довідкового підрозділу не надсилається. У відомостях про реєстрацію місця проживання особи робиться відмітка "одночасно знято з реєстрації".

При написании ответа используется разметка Markdown.