3421 день назадВолодимир

Доброго дня. Близько двох місяйів підряд на мій мобільний телефон надходять дзвінки з проханнями передати інформацію по заборгованості за кредитами,працівників організації в якій я працюю. Хоча ніяких дозволів на надання свого номера телефона як контактного чи тим паче порук по кредиту я не давав. Останнім часом просто йде автоматичний дзвінок і автовідповідач моторошним голосом повідомляє, що "кредити не зникають!". Підкажіть будь-ласка як правильно поступити, щоб дані дзвінки припинилися.Уявіть ситуацію, що трубку зніме моя мама чи бабуся з хворим серцем... хто відповість, якщо з нею щось станеться? Яке право мають без моєї згоди заносити інформацію про мій мобільний при оформленні кредиту стороннім особам? Дякую.

Адвокат Мацко (Киев)

Яку посаду ви займаєте в цій організації? Можливо просто працівники організації отримали кредит на певних, можливо, пільгових умовах, а організація як юридична особа виступила поручителем?

Володимир

Посада - керуючий молочно-товарною фермою в ТОВ, наскільки мені відомо наше підприємство не виступає поручителем в кредитних зобов'язаннях працівників. Але якби навіть і так, не думаю що дії по відношенню до мене, ким би я не являвся у організації, правомірні.

Самый простой способ - внести эти номера в "черный список" телефонов, о звонках написать заявление в милицию.

При написании ответа используется разметка Markdown.