3406 дней назадАноним

мой отец умер на украине более 30 лет мы не общались теперь нас нашла его знакомая и просит у меня и у моей сестры доверенности на захоронение а иначе ей неотдают тело я живу в россии а сестра в германии я спрашиваю а если нас бы вы не нашли то тогда как она говорит что новый указ на украине что тело будут хронить год у меня сомнения как мне поступить

Евгений

Ст. 11 ЗУ Про поховання та похоронну справу У разі смерті одинокого громадянина або громадянина, від поховання якого відмовилися рідні, на території іноземної держави та за наявності письмового волевиявлення про поховання його тіла на території України, посвідченого належним чином, поховання здійснюється у відповідних місцях поховань на території України в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Стаття 16. Поховання померлих одиноких громадян Поховання померлих одиноких громадян, осіб без певного місця проживання, громадян, від поховання яких відмовилися рідні, знайдених невпізнаних трупів здійснюється за рахунок коштів відповідних місцевих бюджетів.

Через 2 недели лежания в морге. Он будет похоронен за счет средств и сил органов местного самоуправления. Не давайте никакие доверености. Там сами все сделают. А хитрая знакомая просто видимо положила глаз на наследство.

При написании ответа используется разметка Markdown.