3357 дней назадІгор

Доброго дня! В суботу, 21 лютого, мені прийшов лист з ТОВ "Споживчий центр" ТМ "ШвидкоГроші" з наступною інформацією: "Повідомлення про візит. Ігор Богданович! У разі несплати Вашого боргу в сумі 2457, 60 грн. інспектори ТОВ "Споживчий центр" планують візит за Вашим місцем проживання для виявлення і огляду Вашого майна з метою його подальшої можливої конфіскації виконавчими службами за відповідними рішеннями суду. Ваш борг виник у зв"язку з відмовою повернути кредит за договором №19.12.2014-000000350 від 19.12.2014р. Департамент стягнення заборгоавності ТОВ "Споживчий центр", Мартинюк Ю.Л.". Моїй мамі прийшов лист такого самого змісту, але з сумою 7372,80 грн. Причому обидва листи мають мокру печатку і підпис. Ми з мамою не порушуємо умов договору і не відмовляємось оплатити наші кредитні позики, але на даний час я не працюю у зв"язку із хворобою (вкороченням лівої ноги на 5 см і перекосом тазу, про що свідчать виписки з лікарень) та мамі не виплачують своєчасно зарплату. Підкажіть будь-ласка, куди звернутися і яким чином себе захистити? З повагою, Ігор, м. Львів.

всіляких представників ТОВ в дім не пускати. Якщо не платите, можуть дійсно звернутись до суду, та тільки за ним входити представники виконавчої служби у ваше житло.

Денис (Юрист)

Без рішення суду, та відкриття виконавчого провадження, та отримання позитивного рішення від суду про примусовий вхід, ніхто до вашої оселі не зайде, в них така тактика залякування.

При написании ответа используется разметка Markdown.