3289 дней назадНаталия

Если должна, то на каком основании? Ст. 1218ГК Украины? Жду Вашего ответа на tissota@rambler.ru или мой номер 093-503-08-93

Если приняли наследство, кредит "ложиться" на Вас, есть шанс, что банк пропустит срок обращение к наследнику и можно будет аргументировано возражать против взыскания.

Наталия (автор вопроса)

А какой срок обращения банка?

  1. Спадкоємці зобов'язані повідомити кредитора спадкодавця про відкриття спадщини, якщо їм відомо про його борги. 2. Кредиторові спадкодавця належить протягом шести місяців від дня, коли він дізнався або міг дізнатися про відкриття спадщини, пред'явити свої вимоги до спадкоємців, які прийняли спадщину, незалежно від настання строку вимоги. 3. Якщо кредитор спадкодавця не знав і не міг знати про відкриття спадщини, він має право пред'явити свої вимоги до спадкоємців, які прийняли спадщину, протягом одного року від настання строку вимоги. 4. Кредитор спадкодавця, який не пред'явив вимоги до спадкоємців, що прийняли спадщину, у строки, встановлені частинами другою і третьою цієї статті, позбавляється права вимоги.
Нотариус +38(044)3628779

Если примите наследство то да в пределах наследственного имущества.

При написании ответа используется разметка Markdown.