3277 дней назадВладимир

Добрый день! Подскажите как правильно продать (оформить переуступку) квартиру в новострое, до сдачи дома в эксплуатацию еще год времени. На руках у владельца Договор купли-продажи. Спасибо.

Іван Цебак

1/ договір у письмовій формі, 2/ докази що покупець що вам продає квартиру, оплатив її повністю 3/ бажано договір укласти 3-стронній, 3 сторона - Забудовник 4/ залучіть до справи юриста, не пожалієте готовий допомогти 097 968 4667

дивно, що це купівля-продаж, невже об*єкт вже зданий в експлуатацію ? Договори купівлі-продажу нерухомості засвідчуються нотаріально, у Вас який ?

скоріш за все, Вам потрібно буде робити договір заміни сторони у зобов*язані, остаточно можна сказати після ознайомлення з Вашим договором

Згідно із ч. 2 ст. 331 ЦК України право власності на новостворене нерухоме майно (житлові будинки, будівлі, споруди тощо) виникає з моменту завершення будівництва (створення майна). Якщо договором або законом передбачено прийняття нерухомого майна до експлуатації, право власності виникає з моменту його прийняття до експлуатації. Якщо право власності на нерухоме майно відповідно до закону підлягає державній реєстрації, право власності виникає з моменту державної реєстрації.

При написании ответа используется разметка Markdown.