3216 дней назадАноним

Моя колишня дружина хоче позбавити мене батьківських прав на доньку. Аліменти, призначені судом, виплачую вчасно та в повному обсязі. Останній раз бачився з дочкою десь півроку тому. Дружина закатала такий скандал, каже "в мене нова сім"я, новий чоловік і т.д. забирайся і щоб духу твого не було." З тих пір, чесно кажучи, нема бажання туди йти, як би не хотілось бачити доньку - не йду.Чи можуть мене позбавити батьківсьх прав?

наврядчи орган опіки і піклування дасть позитивний висновок... підстави для позбавлення передбачені ст. 164 СКУ у ващому випадку це може бути те що ви не займаєтесь вихованням дитини......ТОму вам можна написати заяву в орган оіпки і піклування щоб визначити порядок спілкування з дитиною (щоб забирати її на вихідні чи спілкуватись окемо без матері і не дома у неї) щоб не накаляти обстановку....

вы должны обратиться в Службу по вопросам детей при райисполкоме для получения решения о встречах с дочерью, в случае неисполнения женой решения Комиссии, Вы имеете право обратиться в суд для определения порядка встреч, если Вы действительно бездействуете, то могут принять решение о лишении, по описанным выше причинам, в связи с тем, что Вы не занимаетесь воспитанием, кроме квартиры это может быь участие в жизни ребенка в детском саду, кружках, дворе места проживания, и т.д.

При написании ответа используется разметка Markdown.