3208 дней назадАноним

Чи може фізична особа (поручитель) бути відповідачем у господарському процесі про стягення заборгованості з боржника за договором поставки?

Может, это нормальная судебная практика.

Екатерина (автор вопроса)

А можете приклад рішення надати, бо суддя має намір відмовити але ще думає...

ПЛЕНУМ ВИЩОГО ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА від 24.10.2011 N 10 Про деякі питання підвідомчості і підсудності справ господарським судам

Екатерина (автор вопроса)

Наш суддя, нажаль, тлумачить "З огляду на приписи частини другої статті 1 та статті 12 ГПК ( 1798-12 ) зазначені справи підвідомчі господарським судам і в тому разі, якщо сторонами в судовому процесі виступають фізичні особи, що не є суб'єктами підприємницької діяльності." - лише щодо корпортивного спору.

Я просила саме рішення по конкретному випадку. Дякую.

переглядайте по реєстру судових рішень ...

Mr Carter Collins

Мене звуть містер Картер Коллінз, Я приватний кредитор, який видають кредит приватним і корпоративним осіб. Ви були відхилені так багато банків? Чи потрібна фінансування, щоб створити свій бізнес? робити вам необхідно фінансування для розширення вашого бізнесу? Або вам потрібен персональний кредит?. зв'яжіться з нами :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com

ФОРМА ДАНИХ позичальника

1) ВАШЕ ІМ'Я: 2) СЕКС: 3) ВАША КРАЇНА: 4) ВАША ПРОФЕСІЯ: 5) Ваш сімейний стан: 6) Номер телефону: 7) ЩОМІСЯЧНИЙ ДОХІД: 8) АДРЕСА: 9) МЕТА: 10) КРЕДИТНА ЗАПИТ: 11) КРЕДИТНА ТЕРМІН:

зв'яжіться з нами :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com З найкращими побажаннями Г-н Картер Коллінз

При написании ответа используется разметка Markdown.