3200 дней назадАноним

Конкретні умови і ціни реєстрації права на - унікальний дизайн, торгову марку, видавництво, повні права на журнал згідно законодавства України.

Аноним

Вам на платную консультацию.

Аноним (автор вопроса)

Скільки коштує платна консультація?

Аноним

Це дуже індивідуально, залежить від юриста та обсягу роботи. Як домовитесь.

Аноним (автор вопроса)

А на вашому сайті не можливо це провести. І скажіть будь-ласка хоч приблизно в середньому скільки це може обійтись?

Аноним

На сайті надають тільки безоплатні консультації, і тільки якщо це можливо і має сенс з юридичної точки зору. У всіх інших випадках потрібно звертатись до юристів безпосередньо.

Щодо ціни навряд чи середнє арифметичне чимось допоможе, більшість юристів на «а у іншого дешевше» не піддаються. Якщо ви не маєте змоги оплатити послуги юриста, розгляньте варіант розвитку сайту із поступовим юридичним оформленням. Скажімо, потреби реєструвати унікальний дизайн сайту я взагалі не бачу, навіщо вам це і чим це, на вашу думку, допоможе?

Аноним (автор вопроса)

Розумієте, цей журнал буде на трьох мова і аудиторія дуже велика і ми цікавимось права на інтелектуальну власність, не хочемо плагіату чи чогось подібного, тим-більше журнал буде платний і згідно закону ми повинні платити податки, тому певно маємо пройти якусь реєстрацію. На рахунок ціни просто цікаво була цифра, от наприклад з вам можливо зв'язатись і як це зробити якщо така можливість є?

Аноним

Щодо податків, реєструєте юридичну особу, і від її імені створюєте сайт-«журнал». Як варіант, можлива реєстрація також у якості засобу масової інформації (для сайту не обов’язково і, можливо, краще цього не робити).

Щодо зв’язку зі мною, ні, я не надаю консультацій щодо інтелектуальної власності, оскільки існуюча на даний час ситуація у цій сфері дещо протирічить моїм поглядам. Вам краще звернутись до будь-якого іншого юриста (і з інших питань також).

Аноним (автор вопроса)

Дякую.

При написании ответа используется разметка Markdown.