3192 дня назадАноним

після того як получив всі документи після звільнення з роботи, через тиждень мені подзвонили і сказали що хочуть подати позов до суду якоби за розкрадання майна. сказали що вони мають відео и фото... чи мають вони на таке право???

Ольга (098) 856 0306
У разі виявлення факту розкрадання майна на підприємстві відбувається  обов’язкова інвентаризація (№ 1365/26142 Про затвердження Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань).
Для проведення інвентаризації на підприємстві розпорядчим документом керівника підприємства створюється інвентаризаційна комісія з представників апарату управління підприємства, бухгалтерської служби (представників аудиторської фірми, централізованої бухгалтерії, суб’єкта підприємницької діяльності - фізичної особи, яка здійснює ведення бухгалтерського обліку на підприємстві на договірних засадах) та досвідчених працівників підприємства, які знають об’єкт інвентаризації, ціни та первинний облік (інженери, технологи, механіки, виконавці робіт, товарознавці, економісти, бухгалтери). Інвентаризаційну комісію очолює керівник підприємства (його заступник) або керівник структурного підрозділу підприємства, уповноважений керівником підприємства.

Крім того, при встановленні факту крадіжки підприємство в праві звернутися до міліції із заявою про ситуацію, яка в них склалася, а потім вже у судовому порудку.

Аноним (автор вопроса)

спасибо вам большое! а что Вы посоветуете делать?

Ольга (098) 856 0306

У даному випадку потрібно звертатись за кваліфікованою допомогою юриста їз наданням усіх необхідних документів по даному питанню. Запис проходить по тел.: 098 856 03 06

Звертайтесь за допомогою до юриста/адвоката у разі отримання матеріалів (копії позову та доданих документів) та / або інформації про порушення справи у суді, та /або будь-яких питань до Вас з боку правоохоронних органів

При написании ответа используется разметка Markdown.