3049 дней назадАноним

Можно ли выселить бывшего супруга с жилого дома без получения другого жилья без его согласия ? Мы в разводе полтора года, но он прописан в доме и он добровольно не хочет выселяться. Дом мой дарственный до замужества. Он пьет, скандалит , не дает жить мне и детям

Можете. Для этого нужно составить исковое заявление о принудительном снятии с регистрации по месту жительства. Вы требуете защитить свое право собственности на дом. Нужна будет помощь, обращайтесь.

Так ,Ви маєте на це повне право, Вам потрібно звернутися до суду - згідно ст 116 ЖКУ Якщо наймач, члени його сім'ї або інші особи, які проживають разом з ним, систематично руйнують чи псують жиле приміщення, або використовують його не за призначенням, або систематичним порушенням правил соціалістичного співжиття роблять неможливим для інших проживання із ними в одній квартирі чи в одному будинку, а заходи запобігання і громадського впливу виявились безрезультатними, виселення винних на вимогу наймодавця або інших заінтересованих осіб провадиться без надання іншого жилого приміщення.

За додатковою інформацією можете безкоштовно звертатися на пошту lex-lawuk@mail.ru

ст. 116 ЖК? Для частных домов?

Александр Викторович зрозуміло що мова йшла про ст 157 ЖКУ ,що відсилає нас до статті яку ми вже зазначили ! Будьте уважнішими ! З найкращими побажаннями Юридична компанія LEX-LAW!

За додатковою інформацією можете безкоштовно звертатися на пошту lex-lawuk@mail.ru

Игорь

квалифицированную помощь гарантирую прошу обращаться по номеру для дальнейшей консультации +38 (066) 218 30 11

При написании ответа используется разметка Markdown.