3043 дня назадАльона

Підкажіть будь-ласка, технікум (відокремлений структурний підрозділ університету) подав до суду позовну заяву (до неї в додатках була довіреність на директора технікуму), її прийняли. Потім почалася процедура зміни назви з технікума на коледж. Назву змінили, отримали необхідні документи, переробили статут і виготовили печатку, директор отримав довіреність від університету в тому числі і для суду як директор коледжу. В цей же час прийшла повістка з суду, в якій зазначено дату розгляду справи в суді. Який порядок подачі документів про зміну назви в цьому випадку? Надіслати за кілька днів до судового розгляду листа з документами чи прийти з документами на судове засідання і заявити про це вже там, подавши при цьому документи? Чи достатньо буде подати завірені копії наказів про зміну назви, виписки з державного реєстру та копію довіреності директора коледжу? Буду дуже вдячна за відповідь.

Завірених копій буде достатньо, довіреність має бути в оригіналі. Документи подати можна і так і так, помилкою не буде. Як краще вирішувати Вам, залежить від обраної Вам тактики. Врахуйте, що коли Ви подасте документи під час судового засідання, протилежна сторона, може просити перерву у судовому засіданні для ознайомлення з документами

Альона (автор вопроса)

Дякую за відповідь. У нас зараз беруть на роботу молодого юрисконсульта, а якщо на нього виписати довіреність, то чи обовязково директору з'являтися в судове засідання, якщо всі попередні документи робилися на ім'я директора (в тому числі довіреність)? І чи матиме він право без директора в суді заявити про зміну назви і подати документи?

Якщо буде довіреність на юрисконсульта, то крім нього, більше нікому в суд іти не потрібно. Тільки тій людині на кого довіреність. не має значення на кого були довіреності в попередніх судових засіданнях.

Альона (автор вопроса)

Вибачте, що запитую. А коли треба надати довіреність до судового засідання чи вже на першому судовому засіданні, бо юрисконсульта ми ще не найняли і можливо доведеться йти директору? А ми не знаємо процедури. Дуже-дуже вдячна за відповіді.

Не переживайте, головне, щоб юрист прийшов з довіреністю в суд. Деректору йти не треба. Юрист піде на судове засідання з довіреністю (оригіналом і мокрою печаткою) і цього буде достатньо. В принципі, коли у Вас появиться юрисконсульт він Вам сам це підкаже :)))

Альона (автор вопроса)

Дякую!!!

При написании ответа используется разметка Markdown.