2971 день назадАноним

У нас с колишнім чоловіком дві квартири (одна з ремонтом 63 м. кв., а інша без ремонту 78 м.кв.). Я в суді заявила свої вимоги на розподіл майна і попросила щоб мені відійшла менша кварира з ремоном, так як я з двома неповнолітніми дітьми (10 і 3 роки, але старший син від іншого шлюбу), а чоловіку більша квартира, але без ремонту(проте в нього є щє будинок який він придбав до шлюбу і я на нього не претендую). Першу інстанцію я виграла і суддя врахував інтереси дітей, та мій колишній чоловік подав до Аппеляційного суду і суд відмінив першу інстанцію і ухвалив совмісне користування обома квартирами. Це правильне рішення, чи мені варто подати до Касаційного суду. Допоможіть будь ласка, я боюся взагалі залишитися з дітьми на вулиці.

Надайте будь-якому юристу рішення і дуже швидко, бо строки апеляції можете пропустити, остаточно можна про щось говорити лише після ознайомлення з матеріалами, рішеннями судів як мінімум

так варто подати до касації

Потрібно подавати касацію, і бажано бути присутнім при її розгляді... якщо цікавить підготовка документів, а саме касаційної скарги, та/або представництво, звертайтесь, але враховуйте строки...

Касаційну скаргу розглядають без присутності сторін у цивільному процесі.

Стаття 333 ЦПК Порядок розгляду справи судом касаційної інстанції

  1. У касаційному порядку справа розглядається колегією у складі п'яти суддів без повідомлення осіб, які беруть участь у справі. У разі необхідності особи, які брали участь у справі, можуть бути викликані для надання пояснень у справі.

Для автора теми, зверніть увагу на строки касаційного оскарження:

Стаття 325 ЦПК Строк на касаційне оскарження

  1. Касаційна скарга може бути подана протягом двадцяти днів з дня набрання законної сили рішенням (ухвалою) апеляційного суду.

При написании ответа используется разметка Markdown.