2957 дней назадАноним

з жінкою неживу довший час. внас у шлюбі є двоє дітей неповнолітніх 3 і 1 рока. елементи я уже плачу. нас можуть розвести і скільки триває часу розвід? я живу уже з іншою. розвід за згодую двох сторін жінка казала шо теж хоче розводу. прошу дати відповідь

Оскільки ви маєте неповнолітніх дітей то розірваннч шлюбу буде проводитись в судовому порядку. Вам треба подати позов до суду. Якщо обидві сторони не заперечують то на пергому засіданні вас розведуть. Модете звертатись допоможу підготувати позов.

Вам необхыдно подати позов про розірвання шлюбу, сплатити судовий збір на рахунок суду у розмірі 551 грн. 20 коп., в суд подавати за місцем проживання дружини. Якщо вона згодна, то потім подаст заяву про визнання позовних вимог, та можливо розгляд справи за відсутністю сторони, та за рішенням суду шлюб буде розірваний, приблизно 1 місяць, оскільки суд буде направляти запит до адресного бюро, та зясовувати місце проживання позивача, а потім вже призначить справу до розгляду, в залежності від зайнятості.

При написании ответа используется разметка Markdown.