2921 день назадІрина

Доброго дня, митниця написала на мене протокол про порушення митних правил.В першій інстанції у мене був представник(по довіреності),ми виграли суд,винесли постанову але митниця подала на апеляцію. В апеляціоннумоу суді суддя говорить що представник не має права бути присутнім на розгляді справи. Прошу вашої консультації чи може преставник(за довіреністю)захищати мої інтереси в апеляціному суді? чи має бути тільки адвокат?

Алексей (ОКО)

Представник має право бути якщо у нього є відповідна довіреність. Проте захисником у кримінальному провадженні може бути тільки адвокат (вимога в кодексі).

По кодексу адміністративного судочинства може бути особа по довіреності Знайдіть Ст 56 касу

Може термін довіреності закінчився? В іншому випадку апеляційний суд не правий.

По административным делам может быть представитель по доверенности, даже если он не адвокат. Требования судьи не правомерны, можете заявить отвод или подать жалобу за судью.

~= А Д В О К А Т =~

Просто в першій довіреності представнику очевидно прямо не надано (не написано!) право представляти інтереси в апеляційному суді, ось тому апеляційна суддя на це вказала. Оформити довіреність як слід і вперед - який відвід і скарги на суддю, якщо все так - треба ж спочатку знати справжню причину, а не вигадувати її.

Ірина (автор вопроса)

Довіреність містить фразу що представник може предсталяти мої права у апеляційному суді,термін дії довіреності ще не закінчився

Ірина (автор вопроса)

дякую за відповіді, будем боротися)))

При написании ответа используется разметка Markdown.