2860 дней назадОлексій

Доброго дня. Таке питання: чи не буде порушенням, якщо довір про надання послуг (ремонт будівлі) та акт прийому-передачі виконаних робіт буде підписано однією датою? Якщо буде порушення, підкажіть, будь ласка, які норми в такому випадку порушуються

а логічно ці ремонті роботи можна були виконати в день укладення договору ? Якщо ні, то можуть бути проблеми, зокрема, при перевірці податковою (будуть писати про непідтвердженість первинними документами господарської операції з усіма наслідками по податку на прибуток, ПДВ тощо)

Alexandr

Фігня все. Аби у договорі не було ніяких при.бонів щодо строків виконання та передання, типу раніше чи пізніше - на тобі штраф. А податкова нехай доведе, що збудувати 9 поверхівку в нашій демократичній державі нереально, коли державними органами створені усі умови для бізнесу та будівництва.

Alexandr

Довести можуть намагатися лише. У нас 25 % населення вірить у екстрасенсів і мордор, прозорість влади, неупередженість суддів, то якого хріна спорткомплекс олімпійський за день не можливо відбабахати.

~= А Д В О К А Т =~

Все одно це буде завжди підстава для скасування рішення, для констатування злочину - підробки документів (нащо себе тішити іллюзіями, що типу все добре, ховаючи "голову в пісок"). Адже 3-річний строк давності рахується "з моменту коли міг взнати". А виявити можливо будь-коли пізніше і... далі по тексту.

Раджу подивитись судову практику нереальності операцій, там і без таких очевидних зачіпок вистачає задоволення вимог податкової...

Олексій (автор вопроса)

Дякую всім за викладені думки, але всетаки прямої норми, яка б заборонила підписувати акт прийому-передачі виконаних робіт тим же днем, коли і договір підписано. Звісно, це "трохи" не піддається поясненням, але все, що не заборонено, дозволено

:)) а прямої норми й немає, є роботи, про виконання яких підписуються акти в день підписання договору, звісно, ці роботи реально можливо виконати протягом декількох годин.

А якщо у Вас виконання робіт, для яких потрібно було (наприклад) закупівля матеріалів, їх доставка, наймати працівників тощо і Ви це все зробили після підписання акту виконаних робіт, то Вас гарантовано чекає визнання операції нереальною з усіма наслідками:))

При написании ответа используется разметка Markdown.