2860 дней назадАноним

5.07.2016 сьогодні . роблять наказ про проведення інвентарізації ( наказ буде виданий від 01.07.2016 р). це карається законом? яка стаття? як це доказати?

~= А Д В О К А Т =~

Це підробка документів - злочин. Доводити його зобов'язані правоохоронні органи (поліція), до яких необхідно звернутись із заявою - повідомленням про ознаки злочину та контролювати хід його розгляду, досудового розслідування. Наскільки це значний злочин - теж повинно бути встановлено, навіть можливо що справу не розпочнуть чи закриють після перевірки обставин, якщо буде встановлено відповідні реабілітуючі обставини.

Аноним (автор вопроса)

а якщо відправити на Експертизу давності документа? що грозить керівнику?

Alexandr

Це не злочин, це - магія. Нажаль, а може на щастя, але ніяких реабілітуючих обставин підробці документів не має. Законом це карається і статті в КК і КпАП є. Однак, у світлі Вашого останнього питання "як це доказати", гадаю, що дану тему можна розглядати як розглянуту і закриту.

Аноним

реабілітуючі тоді є коли встановлено відсутність наприклад складу злочину чи проступку - ось де буде "магія" слідчого. А щоб з цим боротись треба постійно "пасти" слідчого, реагувати на бездіяльність.

Alexandr

Реабілітуючі тоді є коли: є рішення суду (виправдувлальний вирок), постанова про закриття справи, у т.ч. з вказаних анонімом підстав. "Це "магія" слідчого" - це хуйня. Завжди бісило, коли так хтось хоче виїбнутися, а воно блядь не виходить. Розумники, бля, покажете мені у Кримінальному кодексі або у Кримінально-процесуальному, де там блядь мова йде про "реабілітацію" у Вашому розумінні, окрм, звичайно, реабілітації померлих. Тому я й написав, що то хуйня. В чинному зак-ві реабілітація розглядається у більшості випадків (і зрозуміло з якого хуя) як процес "відбілювання" (відновлення іміджу) внаслідок вже ставшогося порушення того самого іміджу. Тобто Чувак, пише справу не розпочнуть (підкреслюю) чи закриють після перевірки обставин, що будуть встановлені як реабілітуючі (ну, тут ще можна про щось думати).

Ще раз наголошую, у нас в Державі реабілітації, окрім, реабілітації інвалідів, тих хто вже засуджений чи помер НЕ МАЄ! В тому ж і сутність реабілітації, що відбувається вона як казав вище post factum. Так що не вийобуйтеся: "запитувач" - не займайся херньою, краще працюй, а "відповідачі-консультанти" - кінчайте колег опускати, краще радьте і підказуйте їм, де вони можливо помиляються чи чогось не знають.

Насправді, по суті питання: вийобуватися можливо, і експертизи, невсратися які дорогущі замовляти, і свідчення збирати, і докази документальні (що малоймовірно, але ефективніше за інші потуги). Однак, окрім робінгудства, потрібно іще мати хоч каплю розуму і реально сприймати оточуюче середовище. Дайте конкретну людині відповідь - "ти займаєся херньою, бо керівникові максимум твоєму вистачить дати хабаря пару тищ і ппц, а ти одразу пиздуй у інше місто жито, бо у своєму з репутацією "донощика" (нехай це і не справедливо) роботу ти хуй тепере знайдеш".

Так краще? За помилки гранд пардон. З надією на розуміння та плідну співпрацю )))

Alexandr

Ще раз: засуджені, інваліди, померлі тчк

При написании ответа используется разметка Markdown.