2851 день назадКсения

Ми с мужем проживаем в селе держим хозяйства нам положено 2 га земли на ведение сельского хозяйства. Но наш Сельсовет говорить что свободной земли нет. Как нам быть? Как заставить их ?

Alexandr
  1. Подавайте звернення до територіального підрозділу Держземагентства з проханням надати інформацію про наявність відсутність на території Вашого населенного пункту вільних земель сільськогосподарського призначення.
  2. Подавайте запит до сільської ради про наявність у межах населенного пункту вільних земель сільськогосподарського призначення, із клопотанням про повідомлення у разі вивільнення такої категорії земель. Усі звернення письмові, з вимогою надіслати відповідь, також, письмову. Примусити сільську раду ви ніяк не можете. Однак, маючи на руках відповідь про відсутність, знаючи, що у подальшому кому-небудь землю буде надано, можливо викликати чималий резонанс.
~= А Д В О К А Т =~

Це в теорії. А на практиці люди ще й реально беруть землі, оскільки необхідно не лише голе бажання (чому б не захотіти мати літак, наприклад - це теж прибутково), а ще й потрудитись розвинути необхідні ділові зв'язки, чи заробити кошти і придбати її на вторинному ринку. Чи може хтось повірив, що "намальовані" права про безоплатну землю - це дійсно реальність в наш час? Навіть учасники АТО та з них "молоді" інваліди і то не завжди можуть.

При написании ответа используется разметка Markdown.