2742 дня назадАнтоніна Іванівна

Доброго дня. Я працюю сімейним лікарем. в березні до мене звернулася особа, якій мною було діагностовано діагноз №1. після нетривалого лікування та мого усного запрошення на повторні прийоми вона відмовлялася. в жовтні вона звертається з іншими симтомами, я направляю її на стаціонар (це інший лікувальний заклад), де через декілька тижнів вона помирає. причина смерті хвороба №2. тепер її чоловік постійно погрожує мені розправою та судами проти мене й закладу,де я працюю за те, що я в березні неправильно її лікувала. так йому сказали в стаціонарі іншого лікувального закладу. що мені робити? куди можна звернутися за захистом?

Доброго дня! Для початку потрібно розуміти характер погроз. В залежності від характеру погроз будемо обирати, чи це буде лице цивільна справа, яи можливо погрози мають ознаки кримінального правопорушення. Але в обох випадках, Вам необхіднго здійснити певний алгоритм дій, після чого підготувати позовну заяву до суду, чи можливо звернення в порядку ст.214 КПК україни до правоохоронних органі. Для більш чіткої консультації, необхідно більш детально ознайомитись зі справою. Завжди раді Вам допомогти! З повагою, партнер ЮФ Lex&Low Катерина Кульбака!

м. Київ, вул. Івана Франка, 12, оф.3 Email: lexandlow@mail.ua www.lexandlow.com.ua

+380730711104 +380956179228 +380689183143

Написать заявление в полицию. Если есть реальная опасность за Вашу жизнь.

~= А Д В О К А Т =~

Варто запропонувати зовсім інший алгоритм захисних мір. Для конфіденційності та діалогу зверніться на ел.пошту: advocate-s@i.ua

Антоніна Іванівна (автор вопроса)

Всім дякую, будемо думати

При написании ответа используется разметка Markdown.