2585 дней назадАноним

Задача 167

У зв'язку зі змінами в організації виробництва Малахову перемістили в ін­ший структурний підрозділ заводу. Зарплата Малахової з незалежних від неї причин зменшилася на 15 грн. Протягом двох місяців Малаховій здійснювала­ся доплата до середнього заробітку, а на третій місяць доплату не зробили. Малахова звернулась до бухгалтерії за поясненням. Що повинні пояснити Малаховій?

Задача 168

Штукатур Ваніна у зв'язку з вагітністю була тимчасово переведена на поса­ду чергової по гуртожитку будівельного тресту. Зарплата чергової значно нижча за зарплату штукатура. Ваніна цікавиться, чи зберігається за нею попередня за­рплата, а якщо зберігається, то протягом якого часу.

~= А Д В О К А Т =~

Це не педагогічно і шкодитиме процесу набуття вами професійності...

Аноним
  1. Перевести працівника на нищеоплачувану роботу можна тільки зі згоди працівника. Якщо працівник на такий перевід погодився йому ніхто не зобовязаний нічого доплачувати. 2. Кожній посаді відповідає оклад відповідно до штатно- посадового розпису. Якщо людина погодилася на перевід незалежно з яких причин, вона буде отримувати оклад відповідно до посади яку займає на даний момент, а не займала колись.

При написании ответа используется разметка Markdown.