2586 дней назадЮлия

Подружжя домовились між собою про порядок користування земельною ділянкою наступним чином: кожний 1 та 3 тижні місяця ділянкою користується дружина, а 2 та 4 тижні – чоловік. Через деяких час подружжя розлучились, а порядок користування майном вирішили залишити незмінним. Для підтвердження своїх намірів вони звернулись до нотаріальної контори та нотаріально посвідчили укладений договір. Через 3 роки внаслідок нещасного випадку жінка загинула. Її спадкоємці почали вимагати укладення нового договору про порядок користування майном, оскільки умови старого їх не влаштовували, але чоловік проти цього заперечував, наполягаючи на дійсності існуючого договору. Хто правий в даній ситуації ?

Спір буде вирішений у судовому порядку, оскільки сторони між собою не можуть домовитись.

~= А Д В О К А Т =~

Так це ж "замаскована" задачка, що допомагати вирішувати не педагогічно. Який спеціаліст "виросте" на списуваннях?

Так я её и не решила) Те, кто списывают, становятся нормальными специалистами, а вот заучки нет, т.к. они не понимают, как свои знания, применять на практике, где посмотреть и найти ответ. А в данном случае, можно посмотреть в ГКУ. Не педагогично, это когда преподаватель не объясняет и не научил как решать юридические ситуации.

~= А Д В О К А Т =~

Противоречие. Ясно что если соскучиться за интелектуальной работой, то есть свежие силы. Но если "не решила" задачку, то зачем дальнейшие слова приведены. Они то должны были быть когла "решила"... ))))))) Рад встрече в эфире - раньше уже было пресно и скучновато!

При написании ответа используется разметка Markdown.