2531 день назадЯрослав

Доброго дня,мене звати Ярослав.Ситуація в мене така,я проживаю в кооперативному будинку,голова жбк підписав договір на обслуговування будинку з лкп.Я перестав оплачувати комунальні платежі,так як договір був укладений між головою жбк (юридичною особою) та лкп.Лкп подали на мене позов до суду,суд задовільнив іхній позов. На Вашу думку ,як діяти дальше,дякую.

щоб вам щось грунтовне порадити, то потрібно щонайменше бачити судове рішення. У вас 2 варіанти: або погодитися з рішенням і виконувати його, або за наявності підстав подавати апеляційну скаргу.

~= А Д В О К А Т =~

Це потрібно довго та ретельно юристу вивчити причинно-наслідкові, обов'язків та прав сторін зв'язки між договорами: вашим з ЖБК; ЖБК і ЛКП; повноваження ЖБК, які члени кооперативу надали (делегували) тощо. Без цього судову перспективу зрозуміти важко. Якщо суд задовольнив, значить на щось він опирався в рішенні, яке теж необхідно проаналізувати.

І тільки після цього варто подати апеляцію, якщо будуть знайдені "зачіпки" та звичайно все робити швидко, щоб не пропустити термін апеляційного оскарження.

якщо будете дуже довго вивчати, то строк на апеляцію можете пропустити

Якщо ви не згідні з рішенням суду, то оскаржуйте це рішення. І не забувайте про строки.

При написании ответа используется разметка Markdown.