2530 дней назадЯрослав

Доброго дня,мене звати Ярослав.Ситуація в мене така,я проживаю в кооперативному будинку,голова жбк підписав договір на обслуговування будинку з лкп.Я перестав оплачувати комунальні платежі,так як договір був укладений між головою жбк (юридичною особою) та лкп.Лкп подали на мене позов до суду,суд задовільнив іхній позов. На Вашу думку ,як діяти дальше,дякую.

якщо є підстави, оскаржуйте... строки не пропустіть

~= А Д В О К А Т =~

Це потрібно довго та ретельно юристу вивчити причинно-наслідкові, обов'язків та прав сторін зв'язки між договорами: вашим з ЖБК; ЖБК і ЛКП; повноваження ЖБК, які члени кооперативу надали (делегували) тощо. Без цього судову перспективу зрозуміти важко. Якщо суд задовольнив, значить на щось він опирався в рішенні, яке теж необхідно проаналізувати.

І тільки після цього варто подати апеляцію, якщо будуть знайдені "зачіпки" та звичайно все робити швидко, щоб не пропустити термін апеляційного оскарження.

Ярослав (автор вопроса)

Продовження мого питання (договір між лкп і жбк), була подана апеляція .Але судді також проігнорували ,щоб викликати голову жбк ,який являється підписантом договору. В результаті суд прийняв увалу про скасування апеляційного оскарження і залишири рішення першоі інстанції.ЯК ДІЯТИ В ЦІЙ СИТУАЦІЇ ,В ЦІЙ країні???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

~= А Д В О К А Т =~

Є ще право на касаційне оскарження. Але краще все робити з юристом, а не займатись самолікуванням - ось де була одна з причин "програшу". Ви ж апендицит собі самостійно не видаляєте, а юридичні знання (яких теж вчать 5 років і більше), що думаєте можна було ігнорувати і в результаті програвати справи?

Аноним

Хто такий лкп?

~= А Д В О К А Т =~

КП - комунальне підприємство, а Л - напевно "Львівське" чи з іншого міста назви на букву "Л"

Аноним

Балаушко! Ты же со Львова. И не знаешь? Понятно почему. Коммуналку не платишь.

При написании ответа используется разметка Markdown.