2517 дней назаддiма

Доброго дня,у мене на рахуках э договiр дарствиносты,оцiнка хата вказана одна,можу я продати ii ? i за бiльшу суму??

Аноним

Можете за любую сумму.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо хто захоче купити за більшу суму. А що з земельною ділянкою, тією, що під будинком?

Аноним

я захочу купити. Ти мені заборониш? і без землі куплю.

~= А Д В О К А Т =~

Без перевірки землі купувати значно ризикованіше, тому це було б дурне рішення. А раптом земля вже в заставі банку за отриманий раніше кредит?

Доброго дня. Тільки одне застереження. Продати ви маєте право за будь яку ціну, але перед тім як скласти договір купівлю будинку Ви повинні провести його оцінку та надати нотаріусу звіт оцінювача. З суми яка вказана у звіті Вам, або покупцю за домовленістю прийдеться сплатити державне мито.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо вже на те пішло, то ще й військовий збір - всього виходить 7,5 % від ринкової вартості об'єкта плюс за послуги оцінщику та можливо за послуги нотаріуса (якщо плата не ввійде у держмито у випадку якщо це буде не державний нотаріус, а приватний).

Людина задала питання, за скільки можна продати будинок. Відповідь - навіть за гривню, але доведется сплатит мито виходячі з оцінки будинку оцінювачем. Мова не іде про додаткові витрати.

~= А Д В О К А Т =~

Тоді для чого були ці виходить теж "лишні" слова: "З суми яка вказана у звіті Вам, або покупцю за домовленістю прийдеться сплатити державне мито.", якщо "людина задала питання, за скільки можна продати будинок" ??

Тут на форумі можна висловлюватись не обмежено нічим, навіть не обмежуватись змістом питань авторів питань. А аноніми (і ті ж юристи можуть бути під маскою анонімів) взагалі такі "перли" видають. То який зміст у будь-яких обмеженнях? Повна демократична свобода висловлювань.

При написании ответа используется разметка Markdown.