2505 дней назадВіктор

Що означає слово ОСОБА в ч. 2 ст. 123 ЗКУ це приватна особа чи юридична особа?

~= А Д В О К А Т =~

"юріки" або "фізики" або "ФОПи" (фізичні особи - підприємці), як називають їх на слензі наприклад банкіри. Тільки не "приватна". Приватною є розмова, власність, але не особа, в юридичному плані.

Віктор (автор вопроса)

Дякую за змістовні відповіді, але все ж таки, що означає у ч. 2 ст. 123 Зем. кодексу ОСОБА - це фізична чи юридична особа? Дякую.

~= А Д В О К А Т =~

Йо-мойо. За що ж тоді було дякувати, якщо ж вказано що ОСОБА це може бути одна з: - юридична особа; - фізична особа (різновидністю якої є ще й ФОП - фізична особа підприємець). Тепер накінець то вже зрозуміло???

Стаття 123. Порядок надання земельних ділянок державної або комунальної власності у користування
= = =
2. Особа, зацікавлена в одержанні у користування земельної ділянки із земель державної або комунальної власності за проектом землеустрою щодо її відведення, звертається з клопотанням про надання дозволу на його розробку до відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування, які відповідно до повноважень, визначених статтею 122 цього Кодексу, передають у власність або користування такі земельні ділянки.
У клопотанні зазначаються орієнтовний розмір земельної ділянки та її цільове призначення. До клопотання додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування та розмір земельної ділянки, письмова згода землекористувача, засвідчена нотаріально (у разі вилучення земельної ділянки). Верховній Раді Автономної Республіки Крим, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, органам виконавчої влади або органам місцевого самоврядування, які передають земельні ділянки державної чи комунальної власності у користування відповідно до повноважень, визначених статтею 122 цього Кодексу, забороняється вимагати додаткові матеріали та документи, не передбачені цією статтею.

Але вам потрібен адвокат для допомоги у вірному оформленні всіх документів, а не лише роз'яснення даного терміну. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.