2508 дней назадМихайло

Доброго дня. Вся справа у тому що у мене був дуже хороший шанс відкрити свій досить прибутковий бізнес, про те, як відомо будь який банк хоче під заставу нерухомість якої у мене не має, одже я вирішив знайти інвестора. б нічого надзвичайного, у Інтернеті побачив оголошення від приватного підприємства яке надає довготривалі кредити із мінімальною процентною ставкою, купився. Для того щоб взяти кредит у даного підприємства потрібно було оплатити так званий " РЕЗЕРВ" який становить 4 % від тіла кредиту, мовляв - це для того, якщо несвоєчасно буде виконуватися щомісячна проплата тоді із цього резерву будуть зніматися кошти. Після чого були підписані договори, а от кошти за майже 3 тиждні так і не поступили на мій рахунок, хоча я оплатив 4 % від кредиту ще у день підписання документів, проплата була здійснена у банку, чеки є. Продовж першого тиждня підприємство знаходилося тисячі причин щоб не виплатити мені кредит, то коштів у них не має, то вони додатково переглядають мою кредитну історію, то ще щось. Пізніше мені заявили про страхування життя у розмірі 11 000 гривень, від якого я відмовився, так як страхування не являється обов'язковим. Після цих подій мені ніхто не звонить, кредит не надають і мій резерв у розмірі 16 000 ніхто не повертає, контракт досих пір не розірвано. Що мені робити, куди звертатися і на що я можу розраховувати якщо подати заяву в суд?

Аноним

Подавайте заявление в полицию.

нічого не насторожувало, що перед тим, як взяти кредит, треба кредитора прокредитувати?)))

  1. можете в поліцію звернутися, але результату це не дасть.

  2. в судовому порядку буде більш реальним вирішити це питання

Можете запити водою. Якби ви про ту компанію спочатку прочитали в інеті, все б зрозуміли.

~= А Д В О К А Т =~

А ще краще діяти паралельно (поліція + суд), за ті ж витрати. Для підготовки звернень - пишіть на ел.пошту.

~= А Д В О К А Т =~

Так зате ж "дешевше"!

Михайло (автор вопроса)

Звісно мене подібне насторожило, але були потрібні гроші при чому терміново. На що я можу розраховувати?

Михайло (автор вопроса)

У скільки мені орієнтовно обійдеться суд ? Чи варто розривати контракту до суду?

Михайло (автор вопроса)

Хотів би попросити давати кваліфіковані відповіді що до запитання, згідно із законодавством України, а не ось цьому подібне "Можете запити водою. Якби ви про ту компанію спочатку прочитали в інеті, все б зрозуміли." !!!

Михайло (автор вопроса)

Хто може надати реальну консультацію що до запитання, звонить 0983980260 0997590674

вам і надали реальну консультацію.

  1. ймовірність, що звернення в поліцію дасть результат - 1%

  2. ймовірність, що рішення суду вдасться виконати + що воно буде на вашу користь - 20%

  3. послуги юриста за усю справу швидше за все будуть дорожчими, ніж сума, на яку вас розвели.

Михайло (автор вопроса)

Дякую

Антон Дмитрович 0955834319,0683778018

Телефонуйте-спробую вам допомогти!

З досвіду скажу - справа марна. Суд не допоможе.

Анонім

Доброго дня шчо робити якшо став жертвою шахраїв поначалу загнали вдолги а тепер відібрали земельну ділянку обіцяли 2000$ але ні грошей ні зимлі залякували погрожували kobernykalwan91@gmail.com

Аноним

Нанимайте адвоката - такие вопросы на сайте не решатся.

Аноним

Що робити якщо шахраі знають адрес проживання, Імя Прізвище по батькі, дата і рік народження та номер тел. ? Що можуть з цими даними зробити шахраі? tusja.rydik@gmail.com

Артем

По описанным Вами обстоятельствам усматривается состав мошенничества. Нужно обращаться в полицию, результат рассмотрения полицией Вашего заявления зависит от качества составленных документов (заявления, пояснений). Подробно изложить обстоятельства в заявлении и пояснении с учетом квалифицирующих признаков уголовного правонарушения, что б не было возможности трактовать содержание иначе. В течении суток должны внести в ЕРДР (открыть уголовное производство), в противном случае обжаловать невнесение к следственному судье. Если есть вопросы или нужна помощь - обращайтесь.

~= А Д В О К А Т =~

Звідки вам відомо, що ті особи, які знають ваші дані - що вони обов'язково є шахраї? Ніякого складу злочину шахрайства в даний момент немає і тому ніяка поліція не стане відкривати кримінальне провадження.

Аноним

Доброго дня, підкажіть який порядок дій в моїй ситуації. Гроші перевів на розрахунковий рахунок ТОВ СЕЙФТЕКС 10300 гривень, з вказанням від кого і за що, товару не надіслали, на звязок не виходять, спочатку голову морочили що все буде й т.д. Заяву написав до поліції, там в цивільну перевели, через суд оскаржив. Великі сумніви що від поліції якась користь буде, тому цікавить які методи впливу можливі? підприємство гуглиться по реквізитах з оплати, діюче з фактичною адресою, директор БАРАНОВ ДМИТРО СЕРГІЙОВИЧ. https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/41465501/ ось детальніше про компанію

Аноним

Куди потрібно звернутися щоб шахраї повернули кошти Перевела на карту кошти квитанцію по переходу маю Сума переходу 830 грн

~= А Д В О К А Т =~

Процедура повернення вам дорожче обійдеться, якщо грамотно, з задіюванням адвоката тощо. А так - самостійно в поліцію потрібно подавати заяву про злочин. Можна в по-модньому в кіберполіцію (діють при обласних управліннях нац.поліції) - навіть звертатись по електронній пошті до них можливо. Практично якщо самому - ефект нульовий, але пробувати потрібно. Раптом фарт допоможе.

Аноним

Підкажіть що робити якщо шахраї перевели кредитні кошти з картки. Хотіла заробити тому і повірила. Зробила картку на їх номер, а вони перевели кошти з карти. Що ро тепер. Є порятунок і як доказати що то не я користувалася коштами??

Аноним

Никак не доказать - все делала по собственному желанию.

Аноним

Хотіла заробити тому і повірила, Кто тебе доктор?! Тебя же никто не заставлял!

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно спробувати подати заяву про злочин (шахрайство) до поліції. Та доказувати слідчому свою позицію належними доказами. Якщо доказів не буде - то нічого не допоможе. Вірити вам на слово ніхто не буде: ні поліція, ні банк.

Анонім

Що робити якщо стали жертвою шахраїв.

Анонім

Післали гроші на карту і ні пуху ні духу що робити

~= А Д В О К А Т =~

Все вже описано вище - читайте.

Аноним

На рахунок що сама перерахувала гроші то це ст 190. Кримінального кодексу Зловживання довірою такщо докозати можливо

Аноним

Що робити якщо замовила послугу в Інтернеті, скинула фото, зараз шантажують ними, що розмістять в соцмережах, та ще й придумали багато чого, вимагають гроші

Аноним

чи можливо повернути кошти ,які були перераховані з моєі картки зроблену шахрайським шляхом із зловживанням моєю довірою? чи були випадки,шо поліція чи банк повернули кошти?

При написании ответа используется разметка Markdown.