2497 дней назадАноним

свого часу не зареєстрував право власності на зем. ділянку, є всі документи (нотаріальний дог. купівлі-продажу і тд), нотаріуси в 2011 ще не вносили інформації в реєстр, що тепер робити, адже, на майно колишнього власника накладено арешт .. , про це дізнався зараз, коли все ж подав документи на реєстрацію прав

~= А Д В О К А Т =~

У вас не дуже проста ситуація, потрібно вивчати документи, готовати алгоритм дій, тексти звернень тощо. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Аноним (автор вопроса)

думаю, в тому й сенс писати питання тут, щоб отримати хоч якусь відповідь, а не відсилання до персонального спілкування, тут можна обговорити і почути думку декількох юристів, що будуть бачити відповіді один одного, саме це мене цікавить наразі, вже потім і визначатись можна до кого саме звернутись для складання документів...

~= А Д В О К А Т =~

То щиро бажаю знайти таких юристів. ДЕ ВОНИ?? Ау! У вас питання не для юридичного форуму з короткими повідомленнями - надто складне.

Потрібно дивитись документи, на якій підставі було накладено арешт, можливо звертатись до суду для зняття арешту. Не достатньо інформації для вичерпної відповіді.

Аноним (автор вопроса)

шановні юристи, арешт було накладено на майно колишнього власника зем. ділянки вже після укладення договору купівлі-продажу у 2009 році, але до того, як новий власник звернувся з договором для реєстрації його прав власності. У реєстрації прав відмовлено, бо вже наявний арешт... У відмові лише вказано, що наявний арешт із записом №.. і все.

Конкретне перше питання, який орган зараз видає офіційний документ, де буде видно наявність арешту цього майна? Ким накладений і коли? І чи кожна особа може цей документ отримати, бо арешт то майна колишнього власника, а отримати інформацію має новий так званий власник. Як називається документ, що підтвердить наявність арешту ?

Аноним (автор вопроса)

Щоб до юриста йти навіть для підготовки позову, потрібно зібрати документи на підтвердження фактів...адже так?

Аноним (автор вопроса)

нарешті знайшовся юрист, що без вимог надання документів (типу, треба розбиратись) просто і конкретно відповів, що зареєструвавшись на офіційному сайті Мінюсту можна отримати інформаціійну довідку, яка має таку ж силу, що і паперова і з якої буде видно ким та на підставі чого накладено арешт на нерухомість. Після цього можна й до суду. Пишу, може ще комусь буде потрібно, бо тут адвокати навіть на таке просте питання не змогли відповісти.

При написании ответа используется разметка Markdown.