2452 дня назадАндрій

За вироком суду я повинен був сплатити гроші потерпілим. Сума невелика, але я сплачую частково. Окрім домашньої адреси потерпілих, більше не було жодних даних, - банківської картки або номеру рахунку банку. Я сплатив електронним переказом частину коштів.

Переказ мені повернули. Чому, - не знаю. Отримувати мені його чи ні? Які повинні тепер бути стосунки з судом, або ж з виконавчою?

А Ви не перейматесь. Якщо буде в потерпілих бажання, тоді візьмуть виконавчий лист, а держ.виконавець повідомить Вам про термін добровольної сплати. А квітанцію залиште в себе.

~= А Д В О К А Т =~

Але все ж: куди ж ви сплачували "електронним переказом" і як (?), якщо кошти повертались. а у вас відсутні дані отримувачів ?? Якщо не будете "перейматись", то вас можуть звинуватити наприклад у злочині "невиконання рішення суду" або й ще які негативні наслідки можуть настати (наприклад, якщо покарання є "умовним", то можуть його перевести на "реальне" тощо).

Аноним

Действительно интересно - номера карты или счета нет...куда оплачивал? на деревню дедушке? почему вернули с деревни?

Андрій (автор вопроса)

Я писав, що переказував на домашню адресу. Адреса вказана була у документах суду. Живуть потерпілі поряд з моїм домом. Інколи їх бачу. Не спілкуюсь. Квитанції є.

Може, мені звернутися на пошту з запитом, чому не вручені перекази? Не хочу бігати по виконавчії службі і з ними мороку мати.

Андрій (автор вопроса)

Виявилося, що один з потерпілих отримав мій переказ, а другий - не пішов отримувати, і гроші за спливом терміну мені повернули. Я їх не забирав. Вони ще тиждень будуть лежати у відділенні пошти, а потім їх відправлять на Київ, як мені сказали поштарі. Я так вважаю, що це витребеньки одного з потерпілих. Живуть в одному будинку, бачу майже кожен день їх разом, - і не йму віри, що один знав і отримав переказ, а інший - не знає про гроші.

Рішення суду виконую, і сьогодні знову перерахував кошти двома переказами. Чи вірно я вчинив?

При написании ответа используется разметка Markdown.