2431 день назадМарко

я отримав військовий квиток з відміткою «не придатний до військової служби в мирний час» , за цей час ніколи не стояв на обліку у військоматі, провчився в універі та декілька разів виписувався та прописувався і до мене з моїм військовим квитком не було жодних запитань, Але зараз у паспортному столі мені говорять, що я повинен все-рівно перебувати на обліку у військоматі, То я не розумію, чи повинен я ставати на облік, якщо мене було знято з обліку за станом здоров'я багато років тому? Можливо за цей час вийшли ще якісь закони які забов'язують ставати на облік навіть тих, хто був знятий за станом здоров'я?

Юрист Денис

Здравствуйте . Вы по месту жительства стали на учёт ?

Марко (автор вопроса)

ні, я ніколи не стояв на обліку, зараз змінюю місце проживання і хочу прописатися на новому місці, де мене у ЦНАПі вимагають стати на облік у військоматі і вони кажуть, що тільки після цього зможуть мене прописати. просто раніше в мене такого не вимагали, і останній раз був рік тому, і я просто показував свій білий білет і мене прописували.

~= А Д В О К А Т =~

«Не придатний до військової служби в мирний час» - означає, що можете бути "придатний до військової служби" в інших умовах, тобто ви військовозобов'язаний до 60 років (були зміни у 2014 р.) і тому підлягаєте обліку у військоматі та періодичній медичній перевірці. А інакше - відповідальність.

Аноним

по новому закону 2014,да положено стоять на учете до 60 лет,но у нас военного положения нет,тогда какое основание ???

При написании ответа используется разметка Markdown.