2428 дней назадАноним

Доброго дня (вечора). Ми з дружиною придбали квартиру. Маємо на руках акт купівлі-продажу на ім'я чоловіка, але з дружиною там не приписані. Проживаємо на даний момент в іншому місці, а квартиру хотіли б здавати (без договору оренди). По слухам чув, що квартирант може притендувати за деякий час знімання квартири на певну частку у цій же квартирі. Інформація не перевірена і тому звертаюся до фахівців. Питання: чи може квартировинаймач шляхом законних чи шахраських дій притендувати на квартиру (зокрема молода сім'я з неповнолітніми дітьми). Чого слід уникати при здачі квартири? Заздалегідь вдячний за відповідь.

У вас на руках не акт купівлі-продажу, а договір купівлі-продажу. Квартирант не отримує ніяку частку квартири, а шахрайськими діями будь-хто може заволодіти майном, якщо підписувати документи, не читаючи їх. Уникати слід нечесних і безвідповідальних квартирантів, бо у випадку конфлікту із вами вони можуть звернутися в поліцію і податкову і заявити, що ви здаєте квартиру, отримуєте від цього дохід, а податки з доходу не платите.

~= А Д В О К А Т =~

А ще квартиранти можуть вселитись і не платити, а виселяти їз можна тільки через суд (а ще якщо діти малолітні - то тим більше). За цей час вони можуть півроку-рік чи більше пожити безкоштовно.

Аноним (автор вопроса)

Дуже дякую. Ви гарно просвітили в цьому питанню.

Аноним

Не платят квартиранты - вселяемся в квартиру сами, с семьёй-друзьями-родственниками, устраиваем им веселую жизнь и через несколько дней их ветром сдует!

Аноним

Не платят квартиранты - вселяемся в квартиру сами, с семьёй-друзьями-родственниками, устраиваем им веселую жизнь и через несколько дней их ветром сдует!

~= А Д В О К А Т =~

Да? А как же Уголовный кодекс и статья о самоуправстве? Остап Бендер даже завещал чтить УК. Тем более группой лиц - отягчающее обстоятельство. Может еще подскажете бандюков позвать? Это еще "круче" крутого яйца.

А как же Уголовний кодес і стаья об убийстве? А как же Цивільний кодекс і стаття о стерилізації?

Місяць тому пояснювали людині всім сайтом, що самоправства тут нема, а він далі: уголовний кодекс, ответственност, посадят....

Аноним

А что он ещё знает и умеет?!

При написании ответа используется разметка Markdown.